Indiana Jones bar voor het Walt Disney Resort

In het Walt Disney Resort Orlando wordt momenteel hard gewerkt aan een nieuwe bar. Deze bar zal naast het Boathouse restaurant komen te liggen. Op de concepttekeningen is goed te zien dat de bar een thematiek van een vliegtuighangar/loods zal krijgen.

“The Hangar” zal openen in de herfst van dit jaar. In de bar zal men kunnen genieten van unieke drankjes en hapjes. Deze nieuwigheid zal een thema krijgen geïnspireerd op vliegtuigen. In deze ruimte kan men themaobjecten terugvinden zoals propellers, reisposters en brieven geschreven door Jock en Indiana Jones. The Hangar zal ook enkele verassende interactieve momenten krijgen.

De bar zal uitkijken op het Buena Vista meer en plaats bieden aan 150 personen. In de bar worden exclusieve cocktails geserveerd, zoals een Hovito Mojito en speciale hapjes zoals Air Pirates pretzels. Je kan er ook genieten van een kaasfondue met zelfbereide mosterd.

De grootste fans zullen in de bar zeker en vast Jock Lindsey herkennen uit de Indiana Jones films, de piloot van Indy en eigenaar van een slang, iets dat een belangrijk detail blijkt te worden. De gasten kunnen van hun hapjes en drankjes genieten in de bar maar ook daarbuiten. Jocks oude stoomboot, genaamd Reggie, kreeg een plaats op het droogdok. Ook is er een groot terras voorzien.

Bron: attractionsmagazine.com

Foto’s: Disney