Walvissen spotten met de Sea World crew

Heb je altijd al eens een walvis in het echt willen zien? Dan moet je binnenkort zeker eens afzakken naar “Sea World Australia”.

Samen met de “Sea World crew” kan je weldra genieten van een heuse tocht over de oceaan, op zoek naar deze fascinerende oceaan-reuzen. De maritieme experts van de “Sea World Whale Watch” verwelkomen je aan boord van het prachtige schip “The Spirit of Migaloo”.

Deze boottocht geeft je de kans om walvissen en andere zeedieren van dichtbij te aanschouwen.

Misschien heb je tijdens je tocht wel het geluk om de inmiddels beroemde witte walvis “Migaloo” te kunnen spotten.  Deze beruchte walvis migreert elk jaar vanuit het noorden langs de “Gold Coast”  naar het “Great Barrier Reef” en zelfs tot aan de zuidpool.

Het schip ‘The spirit of Migaloo” biedt de bezoeker een aangenaam interieur , voorzien van airconditioning en een enorm observatieplatform. Die platformen zijn voorzien van grote tribunes.

Gedurende deze speciale excursie zullen deskundige zee-biologen je allerhande informatie verstrekken omtrent de verscheidene walvissoorten die je ziet op je tocht over de oceaan. Hiervoor zal men gebruik maken van drie grote schermen (met 3D-animaties) om de geheimen van de mysterieuze walviswereld uit de doeken te doen.

Het schip is speciaal ontworpen met ultra-stille, lage emissie motoren.

De rondleidingen vertrekken dagelijks vanuit de “Sea World Cruise Terminal”.
De eerste tochten zullen aanvangen op maandag 1 juni 2015 (tot en met 31 oktober 2015).