Phantasialand verlengt de 1 x betalen, 2 x pret actie

Traditioneel houdt Phantasialand in de maand april een 1 x betalen, 2 x pret actie. Tijdens deze actiedagen kan men na een parkbezoekje het inkomstkaartje omruilen voor een gratis voucher om nogmaals te genieten van het park.

Om deze voucher te bekomen dient men zijn huidige inkomstkaartje om te ruilen voor een nieuwe voucher. Deze voucher dient u te signeren bij ontvangst en een tweede maal wanneer u deze wil gebruiken. De handtekeningen worden dan vergeleken om misbruik uit te sluiten.

Actie verlengt

Wanneer u Phantasialand vanaf 28 maart 2015 tot en met 31 mei 2015 bezoekt krijgt u van ons een persoonlijke voucher voor een gratis tweede bezoek aan Phantasialand gedurende het zomerseizoen, geldig tot maar liefst 31 oktober 2015.

Het werkt zo:

Tijdens uw bezoek vanaf 28 maart 2015 tot en met 31 mei 2015 ontvangt u van ons een persoonlijke voucher. De voucher krijgt u op vertoon van de originele tickets, vanaf 12.00u bij de ticketbalie voor snack restaurant Tacana in de themawereld Mexico. Deze voucher is persoonsgebonden en zal dan ook door u persoonlijk ondertekend moeten worden. De voucher kunt u vervolgens tot en met 31 oktober 2015 gebruiken als gratis ticket. Let op, vrijkaartjes zijn van deze actie uitgesloten.