Nieuw in Attractiepark Toverland: The Magic Goblet

Sinds 2011 is een zomerpark show een vaste waarde geworden voor Attractiepark Toverland. Voor de zomer van 2015 is dat niet anders. Ook dit jaar presenteert het park opnieuw een prachtige show tijdens het hoogseizoen. De show die dit jaar op de planken verschijnt is hetzelfde concept als vorig jaar, een high diving show. Maar in een volledig zelf geschreven concept. Voor de high diving show werkt Toverland net zoals vorig jaar samen met SOKOL.

Geniet deze zomer van de duikshow ‘The Magic Goblet’

Tijdens de spectaculaire show ‘The Magic Goblet’ beleef je live de high diving finale van de Toverspelen.
De beste tovenaars en heksen van over de hele wereld strijden hier om de prestigieuze hoofdprijs: de Magische Beker. De winnaar kan rekenen op enorm veel aanzien binnen de Tovergemeenschap en verkrijgt de uitzonderlijke krachten van de beker.
De tovenaars halen alles uit de kast en tonen hun meest sensationele duiksprongen.

Maar dan verschijnt opeens de kwade Balthazar ten tonele. Hij zint op wraak na zijn diskwalificatie wegens vals spel. Als niemand oplet, spreekt hij een kwade spreuk over het toernooi uit. Hoe zal dit aflopen?

Showtijden

De zomerpark show The Magic Goblet is van 11 juli t/m 30 augustus 2015 dagelijks te zien tegenover de ingang van de Troy area.

·         13.00 uur

·         15.00 uur

·         17.00 uur

·         19.30 uur (alleen tijdens de Midzomeravonden)

Tekst: Toverlandfansite.nl
Foto: Toverlandfansite.nl