Eifelpark opent nieuwste attractie

Op Hemelvaartdag werden de krokodillen voor het eerst gevoerd. Echter zijn dit de tamme krokodillen van een watercaroussel. De bezoekers kunnen vanaf heden een ritje maken op “Eifler “Wasserjagd”. Op deze watercaroussel kruip je op de rug van een krokodil om te surfen over het water. Een stormachtig avontuur waar men zelf het stuur in handen kan nemen.

Dit jaar werden al meerdere nieuwe attracties in gebruik genomen in het park waaronder;” Gondorfer Piratenschlacht“ waar je met een bootje als een echte piraat over het water vaart en met kanonnen elkaar en de omstaanders kan natspuiten. ” Mini-Piraten-Fahrt“ een attractie speciaal voor de kleine piraten. Tevens kreeg de familie achtbaan “Eifelpark-Blitz“ een nieuw thema, om volledig in het thema te passen kreeg deze achtbaan een boot als treintje. Voor de allerkleinsten opende tot slot nog een waterspeelplaats.

Of je nu op zoek bent naar avontuur, ontspanning of wil genieten van dieren, Eifelpark heeft het allemaal.