Dierenpark Emmen viert 80e verjaardag

Op 16 mei viert Dierenpark Emmen haar 80e verjaardag. Daarom is het de hele maand mei feest in het park. In 1935 opende het Noorder Dierenpark haar poorten en het is sindsdien van groot belang geweest voor Emmen. Als je in Nederland vertelt uit Emmen te komen, krijg je Dierenpark Emmen als reactie. Het dierenpark is het uithangbord van Emmen. Toen het park in 1985 de prachtige tropische vlindertuin opende, werd Emmen Vlinderstad. Tachtig jaar maakte het park deel uit van het centrum. En dat vieren we deze maand.

Op 16 mei zelf zal Dierenpark Emmen in het teken staan van het feestje dat bij een verjaardag hoort. Het is dan natuurlijk prachtig versierd, het zorgt voor traktaties en er zijn extra activiteiten en feestelijkheden voor jong en oud. Het wordt een echt verjaardagsfeestje.