Parc Bagatelle: Bouwupdate

Het Franse pretpark Bagatelle viert dit jaar haar 60ste verjaardag. Daarom pakt het park uit met tal van nieuwigheden. Zo zal er een nieuwe kinder achtbaan in het park komen, het gaat hier om een Big Apple die Kid’z Coaster zal noemen. “Ragondingue” coaster wordt verplaatst naar een ander deel van het park en wordt ook volledig opgelapt, krijgt nieuwe kleuren en een nieuwe naam, namelijk “Famous Jack”. Het gaat hier om een draaiende wilde muis van Reverchon. Daarnaast krijgt “Gaz Express” een verfbeurt en nieuwe kleuren. Buiten de achtbanen opent het park dit jaar ook een nieuwe zweefmolen die “Le Twist’Air” zal noemen.

 

Hier kan je een aantal concept arts bekijken:

Bouw foto’s:

Shop aan de ingang heeft een nieuwe kleurtje gekregen:

Reuzenrad herschilderd:

Bouwwerken voor de nieuwe Zweefmolen “Le Twist’Air”:

De botsauto’s hebben een nieuw kleurtje gekregen:

De nieuwe kinder achtbaan:

De schilderbeurt van Gaz Exprress:

 

De heropbouw en thematisering van Famous Jack:

Foto’s:

  • Bagatelle
  • Coasters World
  • Boggy World