Nieuwe parkshow voor Avonturenpark Hellendoorn

Kareltje & Jasmijn en de geheime verjaardag!

Tot en met 27 september gratis te zien in Avonturenpark Hellendoorn


In het Gouden Theater Paleis, het domein van Kareltje & Jasmijn, gaat dit seizoen een gloednieuwe show van het meest geliefde duo van Avonturenpark Hellendoorn in première: Kareltje & Jasmijn en de geheime verjaardag. De vrolijke kok Kareltje is jarig en hij is zo blij dat hij het van de daken wil schreeuwen… maar nu lijkt het erop dat Jasmijn zijn verjaardag compleet is vergeten. Of is het allemaal maar schijn? De bezoekers van Avonturenpark Hellendoorn kunnen ieder weekend, tijdens de schoolvakantie en iedere feestdag tot en met 27 september 2015, gratis genieten van de avontuurlijke nieuwe show van Kareltje & Jasmijn!

Kareltje & Jasmijn en de geheime verjaardag


Kareltje, de vrolijke kok, is gek op slagroomtaarten. Samen met de stoere en sterke Jasmijn, eigenaresse van Hotel 999, beleeft hij dolkomische avonturen. En dit seizoen beleven ze een gloednieuw avontuur, samen met de pretparkbezoekers van Avonturenpark Hellendoorn. Kareltje is jarig en hij wil het met iedereen delen, maar zijn grootste vriendin, Jasmijn, is zijn verjaardag vergeten! Wat hij ook probeert, Jasmijn komt er maar niet achter waarom het vandaag zo’n belangrijke dag is. Zou ze het echt niet weten… of heeft ze stiekem met de jongens en meisjes toch wat geregeld voor Kareltje? Kom er zelf achter in de nieuwe show Kareltje en Jasmijn en de geheime verjaardag. De show is een feest voor kinderen, die uitgedaagd worden om heerlijk mee te doen en te zingen met de vele liedjes.

Kareltje & Jasmijn en de geheime verjaardag is een 20 minuten durende show die tot en met eind september ieder weekend en tijdens schoolvakanties en feestdagen dagelijks gratis te zien is in het Gouden Theater Paleis in Avonturenpark Hellendoorn. In oktober is er een speciale Kareltje & Jasmijn Heksendoorn show.

10569086_982350251777746_2965290811457401144_n