Halloweenevent van Bobbejaanland verkozen tot beste evenement van 2014

Op de jaarlijkse Diamond ThemePark Awards mocht Bobbejaanland voor ‘Halloween in Bobbejaanland 2014’ de prijs voor beste event in ontvangst nemen. De awarduitreiking vond voor de vijfde keer plaats.

Andere events die in deze categorie genomineerd werden door de vakjury, waren o.a. Efteling met ‘Winter Efteling’, Walibi Belgium met ‘#HLW14 Zombies vs. Vampires’ en het ‘China Light Festival’ van de Antwerpse Zoo.

Het zijn de online stemmers, de pret- en dierenparkbezoekers, die beslissen welke parken de awards verdienen. Zo’n 45.000 mensen brachten hun stem uit. De jaarlijkse verkiezing is uitgegroeid tot één van de belangrijkste referenties voor pretparken en dierenparken uit België en Nederland.

 

Steeds belangrijker
“De halloweenperiode wordt steeds belangrijker voor ons. We stoppen heel veel energie in het zoeken naar originele concepten, het heruitvinden van doolhoven en speciale attracties, thematisering en decoratie van het park, en dat wordt met deze award beloond. Ons hele team zet zich elk jaar opnieuw in om een fantastische afsluiter van het seizoen uit te werken. We zijn erg trots op deze prijs, het is een resultaat van teamwork en inzet”, aldus Peggy Verelst, commercieel directeur bij Bobbejaanland.

 

Zondag 3 mei is het park helemaal uitverkocht. Er vindt dan een bedrijfsevent plaats waardoor er voor andere bezoekers geen plaats meer is. Half mei wordt de nieuwe attractie The Forbidden Caves in gebruik genomen.

Bron: Madeinkempen.be