Boudewijn Seapark krijgt een ‘extra’ lang seizoen!

Op zaterdag 4 april zwaaien de deuren van Boudewijn Seapark weer open voor een nieuw zomerseizoen. Tot 8 november kunnen families met kinderen in het pretpark terecht voor een dolfijne dag. Boudewijn Seapark biedt 3 familieshows met dolfijnen, zeeleeuwen en zeehonden. Er zijn ook 20 buitenattracties en 12 overdekte attracties in Bobo’s Indoor.

Nieuwtjes!

Voor het eerst in de geschiedenis van Boudewijn Seapark wordt het pretparkseizoen verlengd tot en met de herfstvakantie (31/10 – 8/11). Tot vorig jaar werden de deuren van het pretpark steeds eind september gesloten. De directie wou hier verandering in brengen zodat bezoekers mee kunnen genieten van nazomers weer en van Halloween in het park. Het park diende hiervoor aanvraag in en kreeg de vergunning om de openingstijden te verlengen.

Midden juli vorig jaar opende het park een nieuwe waterattractie: Bobo’s AquaSplash.

timthumb

Deze waterattractie omvat 4 hoge en 4 kleine gethematiseerde glijbanen, waterspuiten, katrollen, … en dit in een 1.100m² groot plonsbad van 30 cm diep. Hoogtepunt van dit waterpark is de Splash Emmer, die elke 2 minuten maar liefst 1.200 liter water omkiepert! Rondom de attractie is een weide met ligzetels en gratis WiFi, met uitzicht op de grote vijver van Boudewijn Seapark.

Dit jaar wordt verder geïnvesteerd in Bobo’s AquaSplash. Er volgen kleedkamers en een gethematiseerde, lange zitbank aan de rand van het bassin. Wie nog niet onder de Splash Emmer durft, kan plaatsnemen op die zitbank. De golfslag van de Emmer komt tot aan deze zitbank.

BSP-seizoensbeeld-2015-v1

Boudewijn Seapark heeft ook heuglijk nieuws: na de babyboom bij de zeehondjes vorig jaar (geboortes Conchita, Wicky en Lilly), verwacht het park dit jaar de geboorte van 2 zeeleeuwtjes. Mama’s Zazou (12 jaar) en Babiche (9 jaar) bevallen rond eind mei, begin juni.

Het is 4 jaar geleden geleden dat er nog een baby-zeeleeuw werd geboren in het park. Zazou beviel toen van haar eerste jong Casper.

000-boudewijnseapark2012czl