Blotebenendag in Bellewaerde

Naar aanleiding van het aangekondigde mooie weer en de oproep van Q-DJ Jolien Roets om morgen in korte broek naar buiten te komen, lanceert Bellewaerde een ludieke actie.  Alle personen die vrijdag 10 april 2015 in blote benen het park bezoeken (van enkel tot minimum de knie), krijgen 4 euro korting op hun ticket aan volwassentarief.  Onder het motto “zot zijn doet geen zeer, het is mooi weer !”, wil Bellewaerde met deze actie alle bezoekers oproepen om samen te genieten van het mooie weer in het park.

 Blotebenendag

Bellewaerde ideale bestemming bij mooi weer

Niks is leuker dan bij mooi weer op een waterattractie zitten !  Bellewaerde is met 5 waterattracties de ideale bestemming!  Van de grootste splash van Europa tot de natste bootjesglijbaan, voor iedereen is er wel een waterattractie op maat.  Geen zo’n waterrat?  Dan zorgen de vele terrasjes in het park voor een heerlijk momentje in de zon.