Wereld unieke waterglijbaan voor Aqua Parc in Zwitserland

afb

Het Zwitserse waterpark Aqua Park dat onderdeel is van de Looping Group bereid zich voor op de komst van een nieuwe wereld unieke glijbaan. Om deze te kunnen bouwen zullen ze eerst een maand de deuren sluiten.

Houla Hoop is de naam van de nieuwe glijbaan. De kleur zal roze en ivoor worden. Hij zal vooral bedoeld zijn voor de families en zal een lengte van 143 meter hebben. De nieuwe glijbaan zal 1 miljoen Zwitserse frank kosten wat omgerekend ongeveer 937.000 euro is. Er zullen 22 containers nodig zijn om de glijbaan onderdelen te vervoeren naar het park en de bouw zal 3 weken duren.

Het waterpark sluit deze avond zijn deuren (zondagavond 1 maart) en zal zaterdag 28 maart terug openen met hun gloednieuwe glijbaan. Ook het traditioneel onderhoud zal tijdens de sluiting gebeuren. Deze investering komt er voor hun 15de verjaardag.

Sonia Barberet Giradin, marketing manager van het park, zei: “Het is voor ons belangrijk om te innoveren. De attracties veranderen met de jaren en we willen onze klanten laten profiteren van onze innovaties.

Om genoeg plaats te hebben voor de nieuwe glijbaan, zal de gele glijbaan verwijderd worden. Deze sloot 2 dagen geleden voorgoed.

 

Bron: ParcPlaza.net