Puy Du Fou verreert de 20ste eeuw in een nieuwe show

Dit seizoen doet de 20ste eeuw, als nieuwe belangrijke historische periode, zijn intrede bij Puy du Fou met « De Geliefden van Verdun » (« Les Amoureux de Verdun »). Dit is een compleet nieuwe voorstelling, die de toeschouwer onderdompelt in de aangrijpende Grote Oorlog.

Midden in het eeuwenoud bos van Puy du Fou worden de bezoekers een eeuw terug in de tijd gekatapulteerd. Ze komen terecht in de Eerste Wereldoorlog en beleven een intens emotionele ervaring.

Ook de mise-en-scène van het avondspektakel « De Vuurorgels » zit boordevol nieuwe verrassingen. In een toverachtig universum voert de nacht de toeschouwers mee in het verhaal van de liefde tussen twee fabelachtige wezens: een pianist die van kristal lijkt te zijn en een violiste als muse. Dit romantisch spektakel, dat wordt ondersteund door de muziek van Mozart, Delerue, Bach en Bizet, is een ode aan de poëzie van de nacht.

Komt dat zien ! Komt dat zien !

 Praktische informatie

·         Opening op 11 april 2015

·         Tarieven :

– Tickets Grand Parc vanaf 24 euro/volwassene

– Verblijf “Parc + Hotel “ vanaf 54 euro/ persoon

Tarieven enkel geldig op basis van reservatie

Info en reservatie via www.puydufou.com

Puy du Fou is een vrijetijdspark met historische thematiek dat zich bevindt in de Vendée (Frankrijk). Het park presenteert een veelheid aan spektakels in het hart van een eeuwenoud bos. In oktober vorig jaar ontving het voor de tweede keer de Applause Award, de prijs voor beste park ter wereld.

Wist je trouwens dat Puy du Fou ook buiten de Franse landsgrenzen actief is ? Via Puy du Fou International, dat in 2010 werd opgericht, verspreidt het park zijn knowhow over de wereld en geeft het advies over de creatie van parken en spektakels. Dat deed het onder andere voor de Raveleijn show van de Efteling!