Krijgt Groot Brittannië binnenkort hun eerste alpine Coaster?

De kans is groot dat het Verenigd Koninkrijk binnenkort hun eerste alpine baan krijgt.

Er is een nieuwe website opgericht, www.alpinecoasteruk.com, die het Verenigd Koninkrijk probeert warm te maken voor de terrein achtbaan. Zelf promoten ze de banen als een super leuke thrill ride voor de hele familie die die zeer goed in te passen is in de natuur, en die kan werken op hernieuwbare energie of door energievriendelijke aandrijvingsmethodes.

Volgens Mark Paul, de drijfkracht achter het project, zou de planning van het project goed opschieten en zal er snel meer duidelijkheid volgen. Over ongeveer een maand of twee zouden ze zowel de locatie als openingstijdens bekend gaan maken.

In onderstaand filmpje kan je de alpine baan van Imst (Oostenrijk) bekijken.