Hellendoorn in 2015

Zeeleeuwen en pinguïns beleven dit seizoen grootse avonturen in een gloednieuwe show in
      HELL-BABA-LOGO-1 klein.png 
Tijdens een nieuw seizoen genieten jong en oud van 30 attracties, nieuwe shows en evenementen
Van 3 april tot en met 1 november 2015


Familiepark Avonturenpark Hellendoorn opent op 3 april haar deuren voor een nieuw seizoen vermaak voor jong en oud. Dit jaar staat de bezoekers een geweldige nieuwe show te wachten, nu een groep zeeleeuwen op 3 april naar het park komt! De dolkomische en spannende Zeeleeuwenshow van deze aandoenlijke dieren wil je niet missen. Naast de gloednieuwe Zeeleeuwenshow kunnen bezoekers genieten van een nieuwe theatershow van Kareltje  & Jasmijn, het populaire Spellendoorn en het welbekende griezelige Heksendoorn. De ruim 30 attracties en het spetterende Aquaventura Slidepark zorgen ervoor dat families ook dit seizoen weer een onvergetelijke dag beleven.

Zeeleeuwenshow! NIEUW! 3 april – 30 september
      ZeeleeuwenShow klein.jpgVanaf 3 april kun je de zeeleeuwen horen brullen in Avonturenpark Hellendoorn! Dagelijks vertonen de zeeleeuwen en pinguïns hun kunsten tijdens een gloednieuwe, gratis show: de Zeeleeuwenshow. Na dertien jaar afwezigheid keren de zeeleeuwen terug naar het familiepark en wordt het een gezellige boel met deze dolkomische dieren. Samen met een professioneel team verzorgers nemen de dieren het publiek mee in een spannend, grappig en leerzaam verhaal dat je in het hart raakt!

Spellendoorn 3 april – 30 juni      Persbeeld Spellendoorn kl.jpg

Ben je dol op spelletjes? Kom dan dit voorjaar naar Avonturenpark Hellendoorn, de tijd voor Spellendoorn! Met Spellendoorn ontvangen kinderen bij de entree een deelnameformulier om de leuke en uitdagende spellen in het park te spelen. Naast plezier in de attracties kunnen kinderen hun hersens laten kraken met vragen en raadsels, die door het hele park verspreid zijn. Ze maken daarbij kans op mooie prijzen.

Gloednieuwe show van Kareltje & Jasmijn
Het Gouden Theater is het domein van Kareltje & Jasmijn, waar zij dit jaar een nieuwe show opvoeren. Kareltje is een vrolijke kok die gek is op slagroomtaarten. Samen met de stoere en sterke Jasmijn, eigenaresse van Hotel 999, beleeft hij komische avonturen. In de gloednieuwe show is Kareltje jarig. Jasmijn lijkt dit echter vergeten te zijn! Hoe gaat dit aflopen? De fonkelnieuwe show van Kareltje & Jasmijn is van 3 april tot 1 nov 2015 in weekenden, tijdens schoolvakanties en op feestdagen te zien in het Gouden Theater Paleis in Avonturenpark Hellendoorn.

      Slidepark overview klein.jpgAquaventura Slidepark
Bezoekers kunnen tijdens de zomerperiode ongekend waterpret beleven in het Aquaventura Slidepark, het complete waterparadijs met maar liefst 11 waterslides! De exotische palmbomen, het heerlijke zandstrand en de vrolijk gekleurde achtbanen geven een ultiem zomers gevoel. Aquaventura Slidepark is geopend van begin juni tot en met half september en is toegankelijk voor slechts € 3,-  Bij zeer mooi weer kan deze periode worden vervroegd en verlengd. Houd hiervoor de website van het park in de gaten.

Zinderende Zomeravonden

Kun je maar geen genoeg krijgen van de ruim 30 attracties in Avonturenpark Hellendoorn? Tijdens de Zinderende Zomeravonden is het park tot 22:00 uur geopend, dus genoeg tijd voor een extra ritje in de Tornado of een extra afdaling van de waterglijbanen in Aquaventura Slidepark. De Zinderende Zomeravonden vinden plaats op 22 juli, 29 juli, 5 augustus en 12 augustus en worden om 21:45 uur afgesloten met een spetterende vuurwerkshow!

Heksendoorn 3 oktober – 31 oktober
Dit jaar viert Avonturenpark Hellendoorn een jubileum! Maar liefst 15 jaar geleden bood het park als eerste a
ttractiepark in Nederland extra Halloween thema-activiteiten aan voor het hele gezin. Sindsdien is het park rondom Halloween bezaait met pompoenen en de thuisbasis van vele griezelige wezens. Om het jubileumjaar te vieren, staat het park de gehele maand oktober    Logo Heksendoorn.jpg in het teken van Heksendoorn. Opperheks Odelia zwaait vanaf 3 oktober de scepter over het park en weet de bezoekers op allerlei manieren te vermaken….en te laten schrikken! De attracties zijn extra spannend gemaakt en uiteraard is het griezelen geblazen in de angstaanjagende spookhuizen! De waaghalzen onder ons kunnen op zaterdag 17, 24 en 31 oktober extra lang griezelen in het donker. Het park is dan tot 21:00 uur geopend en deze avonden worden afgesloten met een sensationele vuurwerkshow.

Familiepas
Families die geen genoeg kunnen krijgen van alle attracties, activiteiten en shows hebben dit jaar de mogelijkheid een voordelige familiepas aan te schaffen. Met deze pas kunnen tot maar liefst zes familie- of gezinsleden die op hetzelfde adres wonen het hele seizoen genieten van alle pretparkpret. En opa en oma mogen gratis mee!