Exclusief: Eerste onride Maximus’ Blitz Bahn in Toverland

De Themeparkfreaks kregen dit weekend de kans de Maximus Blitz Bahn als eersten uit te testen in Toverland te Nederland.

De Blitz Bahn is nog niet officieel geopend, maar dit weekend was er al een soft opening. Ook al is er nog wel wat werk aan de winkel, wij willen toch onze eerste ervaringen delen.

Laten we eerst beginnen bij de wachtrij. Deze wachtrij is geen traditionele wachtrij, maar een wachthuis. Het huis van Maximus Muller. In dit huis loop je zomaar doorheen de woonkamer van Maximus Muller, en zelfs zijn toilet. Doorheen het huis vindt je zijn uitvindingen terug.

Maximus is een Oostenrijkse uitvinder, een genie (of althans dat beweerd hij zelf). Toen hij nog een kind was, werd hij al omringd door de meest fantastische uitvindingen van zijn grootouders en ouders. De passie voor uitvinden is hem, van kleins af aan, met de paplepel ingegoten. Na jarenlang experimenteren en vele oorkondes behoort hij nu tot één van de allerbeste uitvinders ter wereld!

Het huis zal ook bol staan van de special effects, maar hieraan wordt nog gesleuteld.

De gekke Oostenrijkse Maximus Muller wil de snelste Bobkarts ter wereld uitvinden. Of hij werkelijk de snelste is zullen we later moeten ontdekken, aangezien de baan niet op volle kracht kon rijden bij ons bezoek, maar hij is alvast wel de mooiste.

Tijdens ons allereerste ritje maakten we een leuke onride voor jullie.

 

 

We namen natuurlijk ook de tijd om enkele mooie foto’s te maken.