BV’s in Disneyland Paris

Staf Coppens, Roel Vanderstukken, Vincent Banic, Justine Henin en Katja Retsin lieten zich verrassen door de frisse kleuren van prachtige lentebloemen en vrolijk gedans en muziek.

Mickey en Minnie, Donald Duck en Goofy trokken voor de gelegenheid hun mooiste lentekostuum aan en verwelkomden de BV’s met open armen.

IMG_6151 _DSC6245

Een lenteseizoen boordevol Flower Power.

Disneyland Paris viert de lente van 1 maart 2015 tot 31 mei 2015 Na een eerste succesvolle editie, lanceert Disneyland® Paris voor het tweede jaar op rij een speciaal seizoen boordevol levendige lentekleuren. Maak je klaar voor nieuwe muzikale shows, nog meer flower power decors en vele Disney Personages in hun mooiste lentekostuum, speciaal voor de gelegenheid gemaakt door het naaiatelier van Disneyland Paris.

De toon wordt al meteen gezet aan de inkom van het Disneyland Park. Daar wordt men verwelkomd met een eerste show, getiteld “Welkom in de lente”, speciaal georkestreerd door de inwoners van Main Street, U.S.A. en de Disney Personages. Bezoekers worden volledig ondergedompeld in een wereld waar vlinders, bloemen, plantendecoraties (topiaries) en muziek hen helemaal in magische lentesfeer brengt.

Nieuw: “Goofy’s Garden Party” wordt een groot, niet te missen, evenement. Bezoekers trekken ongetwijfeld grote ogen wanneer de Disney Personages voorbij paraderen op het vrolijke ritme van de muziek, om de natuur en kleurrijke bloesems te eren. De gastheer Goofy, omringd door zijn assistent hoveniers, geeft het swingende ritme aan en stelt zijn gloednieuwe creaties voor : oogstrelende plantenen bloemendecoraties (topiaries). Een onvergetelijk moment dat wordt gevierd samen met Mickey en Minnie, Donald en Katrien, Knabbel en Babbel, maar ook Alice, Pinokkio en vele anderen.

Nieuw: Ook al zin om vroeger Pasen te vieren? Pret verzekerd tijdens “Minnie’s Little Spring Train”. Aan boord van deze trein worden Minnie en haar vrienden vergezeld door de White Rabbit (Alice in Wonderland), Stampertje en Miss Bunny (Bambi). Tot grote vreugde van iedereen paraderen zij met z’n allen voor het Kasteel van Doornroosje!

Nieuw: Grote natuurliefhebbers en fans van de film Bambi krijgen voor de allereerste keer de kans om Stampertje en zijn vriendinnetje Miss Bunny te ontmoeten in Disneyland Paris. Zij poseren samen in een romantische en kleurrijke bloemensetting.

Rapunzel, de Disney Prinses die helende krachten ontvangt van een magische bloem, zal de bezoekers verwelkomen in het kleurrijke Disneyland Park. Het uitgelezen moment om de mooiste glimlach boven te halen en onvergetelijke momenten te beleven.

Dromers van alle leeftijden zullen hun favorieten Disney helden herontdekken in de meest fleurige omgeving aller tijden. Speciaal voor de lente wordt Central Plaza omgetoverd tot een kleurrijke tuin met prachtige planten- en bloemendecoraties (topiaries) in de vorm van de 101 Dalmatiërs, Simba en Nala (The Lion King), de Aristokatten en Bambi met zijn vriendjes. Stuk voor stuk verbazingwekkende werken die gecreëerd werden door kunstenaars van het departement Natuur en Milieu van het Park. Hun missie : de bezoekers onderdompelen in een levengrote droomwereld. Het hele Disneyland Park zal worden getransformeerd tot een waar bloemenspektakel.

Leuk weetje : als Disneyland Paris een tuin zou zijn, dan zou het de grootste van Europa zijn, met niet minder dan 35.000 bomen, 450.000 struiken en meer dan een miljoen bloemen die jaarlijks geplant worden. Meer was er niet nodig om het Disneyland Park om te toveren tot een magische nieuwe zintuigstrelende beleving op basis van muziek en bloemen.