American Dream Miami: Nieuw Resort voor Miami

American Dream Miami - Plannen 8

“American Dream Miami” is de naam van een nieuw groot winkelcentra project te Miami.

American Dream Miami - Plannen 7

In de Verenigde Staten zijn er plannen om een nieuw groot resort te openen. Het project dat op 5 maart werd gepresenteerd, zal niet alleen het grootste winkelcentra van de VS bevatten, maar ook een pretpark, een waterpark, een ski piste en hotels.

American Dream Miami - Plannen 6

American Dream Miami - Plannen 3

American Dream Miami - Plannen 4

Het is de Triple Five maatschappij, de eigenaar van de Mall of America in Menneapolis, die dit project wil realiseren. De locatie is in de buurt van twee snelwegen, (I-75 en de Florida’s Turnpike), de onderhandelingen voor de aankoop van de grond zijn bezig. Het winkelcentrum zal 80 hectaren groot worden en de geplande investering bedraagt 4 miljard dollar (omgerekend z’n 3,78 miljard euro). 25 duizend banen zullen worden gecreëerd met het project. Dit project is niet volledig uit het niets verzonnen. Het is gebaseerd op een andere project van Triple Five in New Jersey.

American Dream Miami - Plannen 2

Het waterpark zal airconditioning bevatten en er worden 20 attracties voorzien.

American Dream Miami - Plannen 5

Het pretpark (overdekt en ook voorzien van airconditioning) zal onder andere een familie achtbaan, een soort Euro-Fighter (zoals Typhoon in Bobbejaanland), vliegende stoelen, een draaimolen en reuzenrad bevatten. Het zou waarschijnlijk gaan om een nieuw Legoland park.

American Dream Miami - Plannen 1

American Dream Miami - Plannen

Bron: www.parcplaza.net