Nieuwe attractie in 2015 voor Thorpe Park

Thorpe Park Resort krijgt een nieuwe attractie in 2015 – LET’S GET READY TO RUMBLE… IN THE JUNGLE…

 

THORPE PARK Resort zal een I’m A Celebrity…Get Me Out Of Here! Maze openen, die geïnspireerd werd  op een  reality reeks. Deze attractie zal openen op 27 maart 2015 in samenwerking met ITV Studios, in de  nieuwe Maze zullen insecten rondkruipen en zal je over junglepaden lopen, allemaal ingekleed in een I’m A Celebrity…Get Me Out Of Here! thema.

I’m a Celebrity… Get Me Out of Here is een realityshow waarin twaalf beroemdheden samen met elkaar overleven in de jungle. Ze hebben totaal geen luxe en strijden om de titel ‘Koning of koningin van de jungle’. Spinnen, slangen en andere exotische schepsels jagen de celebrity’s bovendien de stuipen van het lijf.

Omgeven door een tropische mist zullen de kampgenoten de maze betreden en verwelkomt worden door Ant en Dec die een korte opgenomen briefing geven. Daarna zullen ze moeten navigeren door tunnels, smalle gangen en donkere grotten waar ze het zullen uitgillen. De avonturiers zullen op zoek moeten gaan naar uitdagingen waarmee ze gouden sterren kunnen winnen.

Holey Moley is de eerste uitdaging die de avonturiers zullen tegenkomen. Het verraderlijke gezicht in de rots is meer dan enkel een thuishaven voor het mos dat er op groeit, in donkere nissen zijn openingen voorzien waarin de avonturiers hun handen moeten stoppen op zoek naar gouden sterren. Als ze dat succesvol doen ontgrendelen ze een geheime gang naar het hart van de jungle.

Daarna zullen de deelnemers plaatsnemen in douchehokjes voor de volgende uitdaging waarin ze deel nemen aan een live show ervaring, The Chamber of Horror. Don’t look up! Boven de douches zijn tanks voorzien met slijmerige verassingen die op elk moment op hun  hoofd kunnen terecht komen. Vooral wanneer je een vraag foutief beantwoord.

Bij de laatste uitdaging, Celebrity Cyclone, moeten de deelnemers ten strijde trekken tegen windsnelheden van 100 km/h en waterstralen op zoek naar sterren om zo gekroond te worden tot koning of koningin van de jungle.

Na zes maanden van planning zal de nieuwe attractie voorzien worden van de laatste nieuwe technologieën en speciale effecten om animatronics tot leven te wekken in de jungle.
Door speciale voelers zal je het gevoel krijgen dat er kruiperige insecten op je benen kruipen. Een speciale brug zal je doen zwijmelen op je benen, bomen en wanden zullen kunnen verschuiven.
De bezoekers zullen het gevoel krijgen in een levensechte jungle te verblijven, niet in een pretpark..