Hollys Wilde Autofahrt blijft nog heel seizoen 2015 geopend

De meeste onder ons zullen de achtbaan “Hollys Wilde Autofahrt “ wel kennen. Het is de “Wild Mouse” uit Holiday Park. De attractie staat al een tijdje te koop, maar men heeft net bevestigd dat de baan zijn rondjes nog steeds zal draaien tijdens het volgend seizoen. De definitieve sluiting is pas gepland tegen eind 2015.

Het was de Plopsa groep die in 2010 “Holiday park” (Duitsland) overkocht van de vorige eigenaar. Het management besloot dat de “Wild Mouse” niet in het concept paste van de Plopsa-groep, daarom werd er beslist om de baan van de hand te doen.

Mocht je deze achtbaan nog niet getest hebben, haast je dan snel naar Holiday Park, je hebt nog het hele seizoen om deze achtbaan te berijden.

Of er een nieuwe achtbaan in de plaats zal komen van “Hollys Wilde Autofahrt “  is nog niet bekend. Maar de CEO van de Plopsagroep Steve Van Den Kerkhof vertelde in een interview met ons wel dat hij graag een junior achtbaan zou zien in het park.

We kijken wel uit naar de nieuwe attractie die het park zal openen in 2015, namelijk een “Sky Fly”, die komt er ter vervanging van de oude “Bounty Tower”. (zoals je reeds in een vorig artikel van onze website kon lezen)

Bron: www.parkerlebnis.de