Diamanten verjaardag voor Disneyland Anaheim

Disneyland maakt zich klaar voor de feestelijkheden rond de 60ste verjaardag van het park.

Op 22 mei zal het iconische Disneyland Resort te Anaheim in California haar diamanten verjaardag vieren, deze viering zal het ganse jaar door plaatsvinden.

asdnmd654321thumb

De feestelijkheden:

 

Paint the Night parade:

deze nachtelijke viering zal plaatsvinden op de mainstreet van het Disneypark. Tijdens deze parade zal men gebruik maken van meer dan 1.5 miljoen Led lichtjes.

Tijdens deze lichtparade zal Mickey Mouse zijn verbeelding gebruiken om de nacht te verlichten tijdens Disney Dreams. In deze speciale uitvoering zal hij bijgestaan worden door zijn Disney vrienden zoals de figuren uit Monster Inc.; Cars, The Little Mermaid, Beauty and the Beast, Toy Story en Frozen.

Tijdens de parade wordt er gebruk gemaakt van speciale effecte, muziek, optredens en spectaculaire praalwagens, Mickey zal zorgen voor de spectaculaire finale.

Disneyland Forever” firework spectacular:

 

De Disney traditie waarin spectaculair vuurwerk gebruikt wordt zal naar een nieuw niveau getild worden met projecties in het ganse park, fantastische muziek en andere speciale effecten.

Dankzij de grootste instalatie aan Mapping projecties en innovatieve speciale effecten zullen de gasten mee genomen worden in de verhalen van de Disney en Pixar films.

Zo al je kunnen dansen met King Louie uit The juingle Book en vliegen over Londen met de personages uit Peter Pan.

World of Color – Celebrate! The Wonderful World of Walt Disney”:

De waterpartijen van Paradise Bay Lagoon in Disneyland California Adventure zullen de setting vormen voor een volledig nieuwe opvoering van World of Color. Deze show is een eerbetoon aan Walt Disney en zijn droom uitgebeeld door meer dan 1200 fonteinen, lasers en speciale effecten, en adembenemende muziek. Mickey zal de gastheer van deze show zijn.

Disneyland_PaintTheNightParade

Het iconische kasteel van Doornroosje (Sleeping Beauty) in Disneyland en het Carthay Circle Theater zullen elk een diamanten medaille krijgen waardoor ze zullen schitteren als diamanten.

dsajkl654322thumb

Het Disneyland resort en de omliggende straten zullen versierd worden met banners in het bekende Disney blauw.

Er zullen ook souvenirs en voedingswaren verkrijgbaar zijn die speciaal voor de diamanten verjaardag ontwikkeld zijn.