Burger’s zoo organiseert een Licht Festival

Koninklijke Burgers’ Zoo organiseert van zaterdag 7 februari tot en met zondag 1 maart 2015 dagelijks van 18.00 tot 21.00 uur een kleurrijk lichtevenement: China Light in Burgers’ Zoo. Bezoekers ontdekken ’s avonds op een centrale route door het dierenpark vele grote en thematische lichtfiguren. Zo ontdekken gasten bijvoorbeeld een groep lichtfiguren van ruim 25 panda’s, maar ook tot de verbeelding sprekende fabeldieren zoals een enorme Chinese draak van wel 40 meter lang!

Bezoekers kunnen van zaterdag 7 februari t/m 1 zondag 1 maart genieten van China Light! Voor 10 euro kunt u genieten van een park vol indrukwekkende grote licht ornamenten, een ornament kan soms wel uit 40 lichtelementen bestaan! Vanaf 18.00 uur kunt u bovenstaande dagen dan ook voor een speciaal actietarief van 10 euro (bijna 50% korting) naar binnen.

 

Foto’s: Burgers’ Zoo