Laatste dagen Winterstop Tikibad Duinrell Wassenaar

Voorafgaand aan de openstelling op 24 januari aanstaande is men de komende dagen in het Tikibad nog met man en macht bezig met de grote onderhoudsbeurt en diverse vernieuwingen van een aantal constructies.

 Tiki verbouwing 1

 

Om het water op 24 januari op de juiste temperatuur te hebben is het vulproces van de bassins met 2 miljoen liter water vandaag van start gegaan.

Op 29 januari, 12 februari en 12 maart 2015 verandert het Tikibad in de Tikibios met vertoning

van de volgende films:

 

29 januari: The Other Woman

Nadat een vrouw ontdekt dat haar vriendje is getrouwd, probeert ze haar leven opnieuw op de rails te krijgen. Maar wanneer ze per toeval de echtgenote die hij bedriegt, ontmoet, beseft ze dat ze veel gemeen hebben en wordt haar gezworen vijand haar beste vriendin. Als een andere affaire aan het licht komt, besluiten de drie vrouwen samen te spannen om wraak te nemen op de leugenachtige, overspelige echtgenoot.

 

12 februari: Toscaanse Bruiloft

Sanne runt in het zonovergoten Italië samen met haar vader en moeder Casa Matrimonio, het luxe, vrijstaande landhuis waar ze ook wonen. Het landgoed ligt in Toscane, deze schitterende streek is de ideale plek om een droombruiloft te vieren. In Casa Matrimonio komen gasten bij elkaar om het leven en de liefde te vieren. Een Toscaanse bruiloft vormt voor alle gasten het hoogtepunt van hun verblijf. Voor sommigen is het landgoed bekend terrein en zij komen er wel heel graag.

 

12 maart: Rio 2

Blu, Jewel en hun drie kinderen leiden een perfect leven in de magische stad Rio de Janeiro. Wanneer Jewel besluit dat de kinderen moeten leren leven als echte vogels staat ze erop dat de familie naar het Amazonegebied gaat. Terwijl Blu zich probeert in te passen bij zijn nieuwe buren vreest hij dat hij Jewel en zijn kinderen verliest aan de wilde dieren.

 

Foto’s: Duinrell