Beste jaar ooit voor Attractiepark Toverland

Attractiepark Toverland kan terugkijken op het meest succesvolle jaar ooit. In 2014 mocht Toverland maar liefst 673.000 gasten verwelkomen. Daarmee realiseert Toverland een groei van 8,4 procent ten opzichte van 2013.   

 

Het grote aantal bezoekers is volgens Toverland vooral te danken aan de hoge mate van gasttevredenheid en steeds populairder wordende avondopenstellingen zoals de Midzomeravonden en de Halloween Nights. Toverland wordt gemiddeld met een 8,6 beoordeeld en is hiermee onlangs nog uitgeroepen tot beste attractiepark van Nederland en op plek 5 geëindigd in Europa (Zoover Award, 2014). De volledig gethematiseerde evenementen trekken veel extra bezoekers aan en hebben een positief effect op de gasttevredenheid. “Die gasttevredenheid is enorm belangrijk voor ons. Tevreden gasten komen immers graag terug en zullen Toverland bij vrienden, familie en kennissen aanbevelen”, aldus woordvoerder Pieter Huijsmans.

Naast de gasttevredenheid en het groeiende aanbod van avondevenementen zoals Halloween, heeft ook de flinke uitbreiding in 2013 (Magische Vallei) aan de goede resultaten bijgedragen. Bij nieuwe attracties kun je doorgaans een stijging in de bezoekersaantallen verwachten voor een periode van 3 jaar. Dit zou betekenen dat Toverland ook in 2015 nog op de nodige extra bezoekers kan rekenen die speciaal voor de Magische Vallei komen.

Attractiepark Toverland wil de huidige positieve lijn doorzetten en verwacht voor 2015 de 700.000 grens ruim te doorbreken.

 

Bron en foto: Toverland