Zangkoor Scala zal optreden in Bouwdewijn Seapark

Van 20 december 2014 tot en met 4 januari 2015 vindt de 3de editie plaats van de Nocturne AquaShow in het dolfinarium. Opnieuw brengen onze 7 dolfijnen én imposante zeeleeuwen een magische, nieuwe kerstshow. Het dolfinarium wordt prachtig verlicht, en dit jaar zal het niet ontbreken aan special effects!
De Nocturne AquaShow start elke dag om 17.30u en duurt ongeveer 1 uur.

 

Combineer deze kerstshow met een dagje ravotten in Bobo’s Indoor en met een schaatsbeurt in de Boudewijn IJspiste (nieuw!) vanaf 10 uur.
En wil je een héle speciale dag? Dan kun je dit jaar ook VIP tickets bestellen! De VIP optie bestaat uit een VIP seat in het dolfinarium tijdens de Nocturne AquaShow én open bar 45 min vóór en 30 min na de show in de speciale LoungeBar in de hall van het dolfinarium. In de bar kun je lekker genieten van o.a. Cava, Kidibul kinderchampagne,…

timthumb (1)

 

SCALA & KOLACNY BROTHERS
Op vrijdag 26 en zaterdag 27 december verwelkomen we het wereldberoemde meisjeskoor Scala, begeleid door de broers Steven (piano) en Stijn (dirigent) Kolacny. Scala zingt live doorheen de show verschillende nummers die perfect passen in de Nocturne AquaShow. Bekende pophits als serene kerstliedjes, volledig in een Scala-jasje gegoten.  De magische zang van dit koor gecombineerd met prachtige dolfijnensprongen zal ieders hart kunnen bekoren.

timthumb (2)

 

Foto’s: Bouwdewijn Seapark