Winteravonden met Nostalgische Kermis in bokrijk

 

Ook dit jaar kan je tijdens de Winteravonden in het Openluchtmuseum samen met familie of vrienden ontspannen tijdens een sfeervolle wandeling in een uniek en feeëriek verlicht decor. Van 26 tem 30 december kan je in Bokrijk weer genieten van verschillende nostalgische kermisattracties. Grootouders halen leuke herinneringen op uit hun jeugd, terwijl de ouders en de kinderen volop genieten van oude, ongekende, maar daarom niet minder spectaculaire acts en spelen.

 

Een nostalgische kermis zoals deze destijds plaatsvond in Vlaanderen, met activiteiten en attracties uit het begin tot het midden van de 20ste eeuw. Laat je helemaal onderdompelen in de sfeer van toen. Want ook nu is er ambiance troef, met veel muziek, buitenissige voorstellingen en allerlei lekkers. Zo kan je met het hele gezin plezier maken op onder meer de Grand Caroussel, de zweefmolen, de cakewalk of rijd gezellig mee met de oude metrotrein. Typische winterversnaperingen maken het extra gezellig op deze uitstap. Je bezoek afsluiten doe je met het spetterend vuurwerk om 20u30.

Wil je je bezoek aan de nostalgische kermis graag combineren met een duik naar de boeiende jaren 60? Tijdens Winteravonden in Bokrijk is ook het museumdeel ‘De sixties’ geopend, inclusief een vleugje eindejaarsfeer uit de periode 1958-1973. Tickets kan je hier bestellen. Dit kan ook ter plaatse aan de kassa in functie van beschikbaarheid.

winteravonden

 

Praktische informatie:
Datum: vrijdag 26 t.e.m. dinsdag 30 december 2014
Openingsuren: 16 – 21 uur

 

Toegangsprijzen
Vanaf 13 jaar: € 6 (excl. De sixties) – € 10 euro (incl. De sixties)
Kinderen van 3 tot 12 jaar: € 4 (excl. of incl. De sixties)
Kinderen < 3 jaar en Bokrijkabonnees: gratis
Parking: € 5

 

De voorstellingen zijn inbegrepen in de toegangsprijs. Voor een ritje op één van de kermisattracties betaal je € 1 extra per rit (behalve eendjeskraam, touwtjeskraam, ballentent, Kop van Jut en schiettent).

‘De sixties’ zijn niet toegankelijk voor kinderwagens en honden.

 

Tip voor bezoekers: een zaklamp en stevige schoenen komen altijd van pas.

 

Foto: Bokrijk