Plopsa-baas trakteert Gert Verhulst

Plopsa-baas Steve Van den Kerkhof trakteerde Gert Verhulst vandaag op een relaxerende voetverzorging en -massage. Niemand minder dan Ann Vanheste, burgemeester van De Panne, mocht zich ontfermen over de voeten van Gert. In het kader van Music for Life, de actie die uitgaat van Studio Brussel, zamelt Ann Vanheste samen met OCMW-raadslid Kathy Velle op ludieke wijze geld in voor vzw Gust. Deze organisatie gaat de strijd aan tegen kinderarmoede. Als voorzitter van vzw Gust wil Ann Vanheste haar steentje bijdragen door het geven van voetverzorgingen in ruil voor een donatie. Deze giften worden integraal doorgestort aan de liefdadigheidsorganisatie.

 

16088401805_72d81f950e_z

 

“Een voetmassage is in de drukke agenda van Gert zeker welkom!”, lacht Steve Van den Kerkhof. Momenteel geven Samson & Gert dagelijks tot 3 kerstshows per dag in het Plopsa Theater. “Bovendien willen we vzw Gust graag steunen. We leveren dan ook een mooie bijdrage van 500 euro.”

16086485201_cd510a8928_o

 

Gert Verhulst kon de massage meer dan appreciëren. “Het is eens iets anders, een massage van een burgemeester krijgen. Ik moet zeggen: ik heb ervan genoten! Dit is voor herhaling vatbaar”, aldus een tevreden Gert Verhulst.

 

Foto’s: Plopsa