Pardoes steunt het goede doel

 

Pardoes maakte vandaag zijn opwachting in het Glazen Huis van 3FM Serious Request, waar drie diskjockey’s zeven dagen lang zoveel mogelijk geld op proberen te halen voor het Rode Kruis. Op de bijhorende veiling met bijzondere veilingitems kan namelijk geboden worden op een eerste testrit in Baron 1898, de nieuwe Dive Coaster die medio zomer 2015 wordt geopend in de Efteling.

 

 

Tijdens het immer spraakmakende ‘Veiling TV’ worden de items op een ludieke manier gepresenteerd en vandaag was de testrit aan de beurt. Pardoes was speciaal naar Haarlem afgereisd om de presentatie van Gerard Eckdom kracht bij te zetten. Op de achtergrond werden fragmenten getoond uit de Making Of van Baron 1898 en was de muziek van Carnaval Festival te horen. Gerard droeg voor de gelegenheid een originele bouwhelm zoals die ook op de bouwplaats wordt gedragen.

De hoogste bieder wint de week vóór de officiële opening een eerste testrit in Baron 1898, samen met Radio 3FM DJ Domien Verschuuren, en krijgt de winnaar een uitgebreide rondleiding achter de schermen. Ondertussen is er door een echte Eftelingfan een bod geplaatst van maar liefst € 1898,-. Hiermee werd het vorige hoogste bod bijna verdubbeld.

 

bron: vijfzintuigen.nl

Foto: Efteling