Duizenden jobaanvragen voor Alton Towers

Het pretpark Alton Towers blijkt een grote aantrekkingskracht voor werkzoekenden te hebben.

Het wordt overspoeld met duizenden jobaanvragen voor 2015/

Onlangs werden extra jobs gecreëerd door de uitbreiding van het themagebied “CBeebies Land” en de geplande “Enchanted Village-vakantie lodges”.

Voor 2015 zoekt men heel wat volk als horeca-medewerker, als ride operator of als service-bediende (zowel voltijds als deeltijds).

Jaren geleden ging het heel wat moelijker. Er waren weinig kansen om aangenomen te worden of door te groeien binnen het bedrijf, maar sinds Merlin heeft overgenomen, is het park exponentieel gegroeid. In de laatste twee jaar zijn  zeven medewerkers voor het bedrijf in Amerika gaan werken.

Alton Towers huurt ook 1.120 mensen op permanente basis voor de hotels en het themapark – met de Enchanted Village creëren ze 75 nieuwe banen. Ongeveer 90 procent van de beroepsbevolking woont in Noord-Staffordshire.

 

Foto’s: Alton Towers