ZDT’s Amusement Park krijgt nieuwe attractie in 2015

 

 

ob_ca1ab5_02
De bezoekers van “ZDT’s Amusement Park”, gelegen in het kleine stadje “Segin” (Texas) mogen een nieuwe attractie verwachten.

Deze nieuwe ride zal een belangrijke investering worden voor dit kleine parkje. Het park bied de bezoeker een tiental attracties aan momenteel, vanaf volgend jaar zal het haar bezoekers voor de eerste keer een achtbaan aanbieden. Het is de Amerikaanse fabrikant “The Gravity Group”, gevestigd in Cincinnati, Ohio, die is aangewezen voor dit project.

Het type achtbaan blijft geheim tot de officiële aankondiging, maar het zal hoogstwaarschijnlijk een houten achtbaan worden, aangeziendeGravity Group” uitsluitend gespecialiseerd is in dit soort constructies. Er gaan geruchten dat dit wel eens de eerste houten Shuttle-achtbaan in de wereld zou kunnen worden! (De foto’s en video afbeelding toont een soortgelijk project Great Coaster International).

ob_57e693_3

“The Gravity Group” werd opgericht door Larry Bill, Chad Miller, Korey Kiepert en Michael Graham, beide voormalig ingenieurs van Custom Coasters International (CCI).

 

Bronnen en foto’s: ZDT’s Amusement Park, GCI