Sint weekends in Plopsaland De Panne

Plopsaland De Panne verwelkomt Sinterklaas met een feestelijke intrede en een speciale show.

3

Sinterklaas komt op 8, 9, 15, 16, 22, 23, 29 & 30 november en 6 & 7 december naar Plopsaland De Panne. De goedheiligman betreedt deze dagen om 13u het pretpark met een feestelijke intrede. Alle bezoekers worden dan ook uitgenodigd om de Sint en zijn Zwarte Pieten, in gezelschap van alle Plopsa-figuren, welkom te heten! Na zijn intocht geeft Sinterklaas een toespraak op de Kiosk op het Dorpsplein.

Daarnaast is er tijdens de Sint Weekends alle dagen een Grote Zwarte Pietenshow in het Plopsa Theater. De voorstelling is inbegrepen in het toegangsticket van Plopsaland De Panne. De Zwarte Pieten nemen bezoekers in deze show mee op een spannend avontuur vol dolle fratsen en leuke Sinterklaasliedjes. Na afloop van deze voorstelling krijgen alle kinderen bovendien de kans om de Sint persoonlijk een bezoekje te brengen. Om de dag in pracht en praal af te sluiten krijgen kinderen ten slotte een zakje vol lekkers mee naar huis.

 

Bron en foto: Plopsa