Brand in Six Flags Great Adventure

ob_0bd4a8_six-flags-barn-fire

Maandagavond waren er in het Amerikaanse Pretpark “Six Flags Great Adventure” een reeks vreemde branden.  De autoriteiten onderzoeken nog steeds wat de mogelijke oorzaak voor deze brand kan geweest zijn.

De brand brak uit in de antilopen-schuur, net na 22 uur (plaatselijke tijd). Tevens werden ook zeven andere bosbranden buiten het park waargenomen. De locaties van de verschillende branden waren vrij dicht bij elkaar.  Ook werden ze allemaal ontdekt tussen 18h en 22h.  De branden werden geblust in minder dan 20 minuten.

Het onderzoek krijgt waarschijnlijk een juridisch staartje. De politie heeft van enkele getuigen een beschrijving ontvangen van de mogelijke dader. Men vermoed dat de brand opzettelijk is aangestoken. Het motief is nog onbekend. Verder onderzoek zal meer details moeten uitwijzen.

 

ob_99b8af_389723-630x354