Winterwonderland 2017: Attractiepark Slagharen

 

Attractie- & Vakantiepark Slagharen is ook in de wintermaanden geopend! Tijdens Winter Slagharen kun je genieten van meer dan 30 spannende attracties en shows. Na een ritje in de Oldtimers of de 40-meter hoge Free Fall kun je even opwarmen bij het kampvuur onder het genot van een beker warme chocolademelk of glühwein.

 

Ook bij minder weer kun je genoeg overdekte avonturen beleven. Breng een bezoek aan de 4D-film Sleigh Ride of maak een rondje door het park met de Monorail. Vergeet niet een kijkje te nemen bij het verrassende straatentertainment en de wervelende ijsshow Slagharen On Ice. De dag sluit je spectaculair af met Miracle of Lights: een lichtjesparade en een avondspektakel inclusief fonteinen, lasers en vuurwerk.

Winter Slagharen is geopend in alle weekenden van november en december en vervolgens dagelijks in de periode van 23 december 2017 tot en met 7 januari 2018 van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Van 4 november t/m 17 december zijn tickets voor het attractiepark inclusief een gratis ticket voor Aqua Mexicana. Deze tickets zijn af te halen bij de kassa en de Aqua Mexicana shop. Vergeet je zwemkleding niet! Tickets op basis van beschikbaarheid.

 

Aqua Mexicana

Maak van de koude winterdag een tropisch avontuur! Breng een bezoek aan het waterpark Aqua Mexicana met palmbomen, watervallen en alles wat daarbij hoort. Durf jij een afdaling te maken van de spannende glijbanen of vermaak jij je liever in de waterspeelplaats? Tot slot kom je even helemaal tot rust in de grootste whirlpool van Nederland.

Aqua Mexicana is geopend op geselecteerde dagen in de maanden november en december en vervolgens dagelijks in de periode van 23 december 2017 tot en met 7 januari 2018 met variabele openingstijden.

 

Openingstijden van 1 november tot en met 22 december 2017

Woensdagen van 12:00 uur tot 18:00 uur*

Vrijdagen van 15:00 uur tot 20:00 uur*

Zaterdagen van 10:00 uur tot 20:00 uur

Zondagen van 10:00 uur tot 20:00 uur

Openingstijden van 23 december 2017 tot en met 7 januari 2018

 

Dagelijks van 10:00 uur tot 20:00 uur

* Op deze dagen is het attractiepark gesloten en heb je naast het ticket voor het waterpark geen aanvullend ticket voor het attractiepark nodig.

 

Kerstbuffet in de Big Jake Dinner House

Geniet op 24, 25 en 26 december in de Big Jake Dinner House van een uitgebreid kerstbuffet inclusief softdrinks, koffie en thee. Start met een ruime selectie aan voorgerechten, waaronder soep en carpaccio. Je kunt zelfs jouw eigen salade samenstellen. Vervolgens kun je heerlijke vleesgerechten van de BBQ-grill bestellen of ga je liever voor een Italiaanse lasagne? Speciaal voor de kleine gasten zijn er onder andere poffertjes, vissticks en aardappelsmileys. Tot slot is er een finale met een ruime selectie aan desserts: van tiramisu tot panna cotta en van slagroomsoesjes tot macarons. Bekijk hier de volledige menukaart. Je kunt dit arrangement boeken via Mijn Slagharen: personen vanaf 13 jaar betalen € 32,50 en kinderen van 4 tot en met 12 jaar betalen € 15,00. Verblijf je niet op het vakantiepark, dan kun je hier een reserveringsaanvraag doen.

 

Family New Year’s Eve

Geniet op 31 december van een gezellige avond gevuld met lekker eten en entertainment! Randy & Rosie wachten je vanaf 19.00 uur op met een welkomstdrankje en lekkernij. Vervolgens kun je genieten van een uitgebreid buffet met koude en warme gerechten inclusief finale met ijs (dranken exclusief). In de tussentijd kunnen de voetjes van de vloer tijdens de kinderdisco en kun je te gekke prijzen winnen tijdens de Super Bingo. Vergeet ook niet om met de hele familie een leuke foto te maken. Rond de klok van 23.30 uur is het programma helaas ten einde, maar kun je om 00.00 uur naar het gezamenlijke aftelmoment op het Fonteinplein inclusief vuurwerk. Bekijk hier het volledige programma. Je kunt dit arrangement boeken via Mijn Slagharen: personen vanaf 9 jaar betalen € 33,50 en kinderen van 4 tot en met 8 jaar betalen € 22,00. Verblijf je niet op het vakantiepark, dan kun je hier een reserveringsaanvraag doen.