Energylandia – Zwitsers dorp

Het Poolse pretpark Energylandia is niet te stoppen! Opnieuw heeft het park 12 nieuwe attracties aangekondigd en twee nieuwe themazones voor volgend jaar. 

 

Zwitsers dorp:

Naast het Scandinavische Vikingdorp zal Energylandia ook nog een Zwitsers dorp bouwen. Magische straten, kleine gebouwen, decoratie en de speciale ontwerpen zullen de bezoekers de cultuur van de Zwitsers leren kennen, alsof ze er bijna zelf zijn. Er zal Zwitsers eten geserveerd worden in het dorp zodat ook de juiste geur aanwezig zal zijn. Het Zwitsers dorp komt tussen de Extreme zone en de familiezone van het park te liggen.

 

De attractie voor deze zone wordt een boottochtje in het nieuwe Zwitserse themagebied. Bezoekers zullen in reuzentheekopjes plaatsnemen terwijl ze over het water drijven. Dit alles zal gebeuren tussen de bloemen en de prachtige natuur van het Zwitsers themagebied. Dit themagebied zal ook een volledig Zwitsers dorp bevatten.

 

De attractie zal de naam “Swiss Cups” krijgen, wat “Zwitserse kopjes” betekent in het Nederlands. Ondertussen is men ook al gestart met de bouw van deze attractie en het bijhorende themagebied.

 

Bouwupdates: 

28 december 2016: De werken voor dit themagebied zijn van start gegaan