Camping – Europa-Park

Slaap je liever in je eigen caravan, camper of tent? Dan is de camping van Europa-Park de geschikte uitvalsbasis op slechts vijf minuten loopafstand van de hoofdingang. Gasten kunnen zonder extra vergoeding gebruik maken van de moderne sanitaire voorzieningen, evenals de watertappunten en elektriciteitspalen verspreid over het terrein. Verder is er in de omgeving een meertje, tennisbanen, beachvolleybalveld en een kinderspeeltuin

Reserveren is niet mogelijk en niet nodig (bij drukte breiden we het terrein uit). Bezoekers kunnen op elk moment van de dag het terrein oprijden. Bij de slagboom ontvangt men een ticket en dit dient, net als bij een parkeerterrein, bij vertrek te worden afgerekend bij een betaalautomaat.

De camping is dagelijks geopend tijdens het zomerseizoen 2015 van 28 maart 2015 tot en met 8 november 2015 en tijdens het winterseizoen 2015/2016 van 28 november 2015 tot en met 10 januari 2016 (met uitzondering van 24 en 25 december).

 

 

Vakantiegangers die met de eigen camper, caravan of tent op doorreis zijn, vinden op de camping alle benodigde voorzieningen. Er zijn 200 standplaatsen, deels met gras, deels met grastegels, maar overal met stroomaansluitingen. Er kan vooraf geen plaats gereserveerd worden, maar er is voor iedereen altijd nog een plaatsje. Men betaalt het verblijf per uur, maximaal 28 Euro per 24 uur, per standplaats.

De betaling vindt plaats met behulp van het ticket dat tijdens het oprijden bij de slagboom wordt verstrekt. Helaas kan er bij de automaat alleen contant worden afgerekend. Reserveren niet mogelijk.

Voor abonnementhouders met parkeeroptie vervalt het dagtarief.

Heb je wel een tent bij, maar geen auto, dan dien je de betaling  bij vertrek bij een medewerker van het Camp Resort te regelen.

 

  • Moderne sanitaire voorzieningen in een apart gebouw, ook geschikt voor mindervaliden en kleine kinderen
  • Warm water om af te wassen
  • Op 5 minuten loopafstand van de hoofdingang, daar kunnen ook de entreebewijzen voor het attractiepark worden gekocht
  • Kiosk met broodservice en ontbijtruimte op het terrein (ontbijt alleen tijdens het zomerseizoen 2015, wijzigingen voorbehouden)
  • Gratis stroom- en watertappunten beschikbaar
  • Verder kan je gebruiken maken van het meer om te zwemmen, een beachvolleybal , tennisbanen en een kinderspeelplaats.
  • Station voor vers water en afvoer tegen een onkostenvergoeding van € 1,00
  • De camping is dag en nacht toegankelijk;

Foto’s en filmpje: © Europa-Park