American Fridays – Timber Falls

AMERICANFRIDAYSnotpf

Deze vrijdag gaan we het héél bescheiden houden. Herinner je Little Amerricka nog? Het kan nog kleiner. Beeld je een minigolf parcours in met daarrond een houten achtbaan. Dat is Timber Falls in een notendop. Het parkje in Wisconsin Dells moet zowat één van de kleinste pretparken ter wereld zijn!

Maar waarom bespreken we dit eigenlijk?! Omdat hun enigste achtbaan, de woodie Hellcat, er één is om ‘u’ tegen te zeggen. Het is slechts één van de vier houten achtbanen die S&S gemaakt heeft. De achtbaan gaat twee keer rond het park, en draait dus alleen maar naar links. Maar laat dat je niet foppen, deze woodie levert een erg intense ritervaring op! Zo intens dat hij na elk ritje eventjes moet afkoelen in het station vooraleer hij weer aan een nieuw ritje begint.

Voor elke achtbaanfreak is het parkje daarom alleen al een bezoekje waard. En naast de achtbaan kan je er ook terecht voor minigolf, boomstammenbaan, de skyscraper (een kermisachtige thrillride) en de botsbootjes. Die botsbootjes hebben trouwens een erg hoge herhalingswaarde als u met een leuke bende op stapt bent! U bent gewaarschuwd.

Officiële website Timber Falls
Timber Falls op RCDB