Nieuwe achtbaan voor Ferrari Land

Onlangs liet het Spaanse park Ferrari Land, onderdeel van het PortAventura World resort, weten dat er geïnvesteerd wordt in een kindergebied met enkele attracties. Vandaag ontdekte een fansite welke attracties dit zullen worden.

 

Vorig jaar opende het Spaanse pretparkresort PortAventura World een nieuw park met Ferrari Land. Als grote blikvanger werd de achtbaan Red Force geopend, welke de hoogste en snelste achtbaan van Europa is. Red Force is namelijk 112 meter hoog en wordt gelanceerd aan 180 km/h.

Dit jaar breidt men dit park uit met een kinderzone waarin enkele attracties geopend worden. Deze zal aan het podium van de Acrobatic Show komen. In de zone ontdekken we op een concepttekening, dat er alvast een nieuwe achtbaan geopend wordt.

 

Attracties

Junior Red Force zal een kinderachtbaan worden waarvan we momenteel de bouwer niet kennen. Kid’s Tower wordt een bescheiden vrijevaltoren voor kids. Verder zien we nog de twee kindermolens waarvan eentje de naam Champions Race krijgt. Als laatste is er ook Crazy pistons, een attractie waarbij twee armen omhoog en omlaag draaien.

 

 

Bron: Ferrari Land

Foto: PA Space