Tier – und Freizeitpark Thüle opende een nieuwe achtbaan

Het Duitse dierenpark Tier – und Freizeitpark Thüle, biedt behalve vele dieren ook een attractiegedeelte aan. Hierin stond al een achtbaan, die gericht is op kleinere kinderen, maar de allerkleinsten moesten steeds toekijken. Het park heeft daarvoor een oplossing gevonden met de nieuwe achtbaan Hilly-Billy-Race.

 

Hilly-Billy-Race werd geopend in Tier – und Freizeitpark Thüle, een Duits dierenpark, dat ook attracties aanbiedt. De directie van het park zag echter hoe kleine kindjes toekeken naar de Drachen-Achterbahn.  Deze Zierer achtbaan is dan wel bedoeld voor jongere kinderen, maar allerkleinsten konden nog geen plaats nemen. De oplossing hiervoor was een achtbaan openen die enkel gericht is op kinderen vanaf drie jaar. .

De Hilly-Billy-Race is een creatie van Gerstlauer die meer en meer aan populariteit wint in de parken. Dit jaar openden er vier achtbanen van dit type. Zo opende het Zwitserse park Conny-Land een exemplaar, maar ook het Poolse Rabkoland en het Duitse Potts Park. Dat maakt dat er nu al tien achtbanen van dit type in gebruik zijn.

 

Bron en foto: Tier – und Freizeitpark Thüle