Het Franse Parc Du Bocasse pakt uit met nieuwe waterattractie

Het Franse pretpark Parc Du Bocasse pakt voor haar 50ste verjaardag uit met een nieuwe attractie. Het gaat om een Log Flume (in de volksmond ook wel boomstammetjes genoemd) die zowel een voorwaartse als achterwaartse drop heeft.

 

Parc Du Bocasse is gelegen in de Franse streek Normandië. Het park pakt voor haar 50ste verjaardag uit met een nieuwe waterattractie. De nieuwe waterattractie is een Log Flume met de naam Splash-O-Saure en is gethematiseerd naar de dinosaurussen.

 

De attractie begint met een boottochtje tot het eerst verhoog waar de bootjes worden omgedraaid. Hierna volgt een kleine achterwaartse drop naar beneden waarbij de boot met een plons in het water komt. Dan varen de bezoekers achterwaarts verder tot ze bij een toren naderen. Hierin gaan de bootjes omhoog en worden ze opnieuw voorwaarts gedraaid. Daarna volgt een grote voorwaartse drop naar benden met als gevolg een grote plons in het water.

 

In 2015 pakte het pretpark uit met een nieuwe achtbaan die de eerste attractie vormde van een nieuw gebied buiten de oorspronkelijke grenzen van het park. In 2016 werd er voor de achtbaan een nieuwe ingang gemaakt die de oude ingang van het park verving. Tegelijkertijd werd er een hele zone gemaakt rond de nieuwe ingang, die nieuwe zone werd in een dinosaurus jasje gestoken. Het is in dit gebied dat nu ook de nieuwe waterattractie is komen te staan.

 

Enkele foto’s:

 

Bron + Foto’s + Video’s: Parc du Bocasse