Kolmarden opent nieuwe attractie

In het Zweedse Kolmarden blijft door vergunningsperikelen de houten achtbaan Wildfire tot nader order nog steeds gesloten. Deze tegenslag houdt het park alvast niet tegen om verder te investeren. Dit jaar breidt namelijk het kindergebied uit met een nieuwe attractie.

 

Kolmarden, gelegen in Zweden kondigde de komst aan van een nieuwe attractie. Flygande matta, ofwel Vliegend Tapijt, wordt een Top Jet attractie gebouwd door de Italiaanse firma Zamperla. De attractie heeft 12 armen waarop telkens een vliegend tapijt bevestigd is. De armen bewegen door luchtdruk op en neer.

 

De nieuwe attractie komt te liggen in het Bamses värld, een gebied in teken van het tekenfilmfiguurtje Bamse. Bamse is de sterkste beer ter wereld en beleefd heel wat avonturen.

 

Bron en foto: Kolmarden