Parc Ange Michel opent twee nieuwigheden

Het Franse park Parc Ange Michel zal dit jaar twee nieuwigheden aanbieden. Het park opende vorig jaar nog een 40 meter hoge vrijevaltoren en dit jaar komen daar twee familievriendelijke attracties bij.

 

Parc Ange Michel investeert dit jaar in twee nieuwigheden, nadat het vorig jaar al investeerde in een vrijevaltoren van 40 meter hoog. Om de 25e verjaardag van het park te vieren opent het park dit jaar twee nieuwigheden.

De eerste nieuwe attractie wordt een dynamische 7D cinema. Welke dimensies er precies komen is nog niet bekend, maar er zal een gordel gedragen moeten worden. De attractie zal te betreden zijn vanaf 0.95 m.

De tweede nieuwigheid wordt een waterspeelplaats. De speelplaats krijgt waterpistolen, glijbanen en een grote wateremmer, deze emmer zal onverwacht kantelen en de spelende kinderen nat maken. De speelplaats zal geopend zijn in de zomermaanden juli en augustus. 

 

Bron en foto’s: Parc Ange Michel