Ninjago zone voor Legoland Windsor

Het Engelse Legoland park krijgt net zoals haar zusterparken in Amerika, Duitsland en het moederpark in Denemarken een Ninjago zone. Deze zone zal openen in de loop van 2017.

 

Legoland Windsor krijgt volgend jaar een grote nieuwe themazone met Ninjago World. In dit themagebied draait alles om de figuurtjes uit de Ninjago reeks. De hoofdattractie in deze zone wordt Ninjago The Ride. Deze nieuwe darkride zal een nieuwe dimensie geven aan het attractietype. Door unieke en innovatieve technologie zal jong en oud zich amuseren door eenvoudigweg via handgebaren in de actie te treden. Tijdens het rijden doorheen een mysterieuze tempel in legothema trainen de bezoekers  in verschillende NINJAGO 3D-scènes hun ninjavaardigheden. Aan boord van de speciale NINJAGO-voertuigen kunnen passagiers hun virtuele tegenstanders schokgolven toegooien, zoals vuurballen, ijsfonteinen en luchtgolven. Effecten zoals licht en mist zorgen voor de perfecte illusie.

Om plaats te maken voor deze nieuwe zone wordt de ‘Land of the Vikings zone’ volledig getransformeerd. Loki’s Labyrinth, een doolhof, werd verwijderd en de ‘Longboat Invader’ zal naar het nieuwe gebied worden verplaatst. Ook de attractie ‘Spinning Spider’ wordt opnieuw gethematiseerd.

Verder krijgt deze zone enkele interactieve elementen, zoals een klimmuur en talloze speeltoestellen.

De bouwwerken voor de Ninjago zone zijn volop bezig: