Walibi Rhône-Alpes maakt nieuwe attractie 2017 bekend

Het Franse Walibi park, Walibi Rhône-Alpes, postte onlangs op haar facebookpagina dat het park opnieuw een nieuwe attractie zou openen in 2017. Wat deze zou worden bleef nog wekenlang geheim, maar gisteren werd uiteindelijk bekendgemaakt wat het park zal gaan bouwen.

 

Walibi Rhône-Alpes is de laatste jaren sterk aan het investeren in nieuwigheden, zo opende dit jaar de houten achtbaan Timber, rond deze achtbaan ontstond een geheel nieuwe themazone, waarin ook de nieuwe attractie VOLT-O-VENT opgenomen werd, een dansende boerderij van Zamperla. Ook in 2015 werd er in het park geïnvesteerd met een grote renovatie van de bootvaart Tam Tam Tour.

De fans bleven al wekenlang in spanning afwachten wat nu precies die nieuwe attractie zou worden. Wordt het een achtbaan, een darkride of nog iets totaal anders? Gisteren kwam het nieuws dat het park een nieuwe monorail zal openen, die volledig in een mijnthema zal aangekleed zijn.

Het thema van de nieuwe monorail neemt je mee naar een goudmijn, waar jij in het karretje plaatsneemt dat het goud vervoert. Verder zal het park ook een gloednieuw hamburgerrestaurant openen.

 

Bron en foto: Walibi