Slagharen gaat 100 nieuwe vakantiehuisjes bouwen

Naast de komst van een nieuwe achtbaan komend jaar, kondigt Attractie- & Vakantiepark Slagharen aan in de eerste helft van 2017 ook een nieuw gedeelte van het bungalowpark te openen. Het vakantieoord komt naast het huidige resort te liggen en er worden 100 vakantiehuisjes en nieuwe centrale voorzieningen gerealiseerd.

“Het is een totaalplan dat we volgend jaar gerealiseerd willen hebben”, glimlacht een opgetogen directeur Wouter Dekkers. “Niet alleen wordt een heel nieuw gebied van 11 hectare ontwikkeld, we gaan ook investeren in een betere gastbeleving op andere delen van het park, zoals Wifi op het hele complex en meer voorzieningen voor kinderen. We willen een serieuze impuls geven aan de gastgerichtheid en kwaliteit in het hele vakantiepark”.

Bij oplevering heeft Attractie- & Vakantiepark Slagharen bijna al haar verblijfsaccommodaties in een paar jaar tijd vervangen of gerenoveerd. Samen met de nieuwe achtbaan en het onlangs opgeleverde waterpark Aqua Mexicana van 5.200 vierkante meter, verwacht het management klaar te zijn voor de toekomst.

Nadere informatie volgt te zijner tijd.