Challengers voor 24 uurs achtbaanrace in Toverland gezocht

Attractiepark Toverland organiseert vanwege haar 15-jarig bestaan samen met Stichting Heppie de Troy Coaster Challenge 2016. Twaalf challengers gaan op 4 en 5 juni voor het goede doel 24 uur in de snelste, langste én hoogste houten achtbaan van de Benelux, Troy. Tijdens de Challenge worden er diverse acties georganiseerd, waaronder de verkoop van de overige zitjes. Alle opbrengst hiervan gaat naar het goede doel: Stichting Heppie, omdat ieder kind aandacht verdient!

 

Een dagje onbezorgd kind zijn

Stichting Heppie zet zich in voor kwetsbare kinderen in Nederland die sociaal uitgesloten zijn en er alleen voor staan. Door armoede, ernstige problemen thuis of een gedragsstoornis krijgen ze niet de mogelijkheid aan te haken en mee te doen in onze maatschappij. Heppie laat zien dat het ook anders kan door het organiseren van vakanties en weekenden vol ontspanning, plezier en gezelligheid. Een plek vol positieve aandacht, waar ze vrienden maken en vooral onbezorgd kind kunnen zijn.

“Jaarlijks mogen zo’n 600 kinderen die bij Heppie op kamp zijn gratis een dagje naar Toverland. Sommige kinderen kunnen gewoon niet geloven dat ze echt naar Toverland gaan, zo bijzonder is het voor ze. Een dagje echt gieren van de pret; spannende dingen beleven die ze eigenlijk niet durven, maar dan toch doen en lol met elkaar maken in de attracties. Het geeft de kinderen een ervaring om nooit te vergeten”, aldus Nina Schmitz, directeur Stichting Heppie.

 

Koop een zitje en steun Heppie

“Naast de 12 challengers die de 24 uurs uitdaging aangaan, kunnen bezoekers via www.toverland.nl/troychallenge voor een kwartier deelnemen aan de Challenge door een van de overige zitjes in de houten achtbaan Troy te kopen. Stichting Heppie ontvangt nu jaarlijks zo’n 1800 kinderen, dankzij giften en de inzet van vrijwilligers. Minstens zoveel kinderen staan nog op de wachtlijst. Met de opbrengst van de Troy Coaster Challenge kunnen meer kinderen genieten van een onbezorgde vakantie met Heppie”, verteld Pieter Huijsmans, Hoofd Marketing Attractiepark Toverland.

 

Durf jij de Challenge aan?

Wij zijn nog op zoek naar Troy strijders die met ons deze 24 uurs uitdaging aan willen gaan voor het goede doel. Deelnemers dienen over een goede medische conditie en het nodige enthousiasme te beschikken om deze Challenge samen met ons tot een goed einde te brengen. Ben jij die waaghals die 24 uur achter elkaar in Troy gaat? Aarzel dan niet, aanmelden kan tot uiterlijk 8 april 2016 via

www.toverland.nl/challengers-gezocht

 

De Troy Coaster Challenge vindt plaats van zaterdag 4 juni 12:00 uur tot zondag 5 juni 12:00 uur.