Whale Adventures – Northern Lights terug open

Na enige tijd gesloten te zijn voor een grondige update, is de Splashbattle attractie “Whale Adventure” in het IJslandse themagebied van Europa-Park terug geopend voor het publiek. Voor het 40-jarige bestaan van het park werden er heel wat opknapwerken uitgevoerd. Zowel de uitkijktoren “Eurotower” als de draaimolen “Kolumbusjolle” werden in een nieuw kleedje gestoken.

De ingang van Whale Adventure ligt nu in het IJslandse dorpje, via een brug over de vaarroute van de attractie bereik je nu de ingang. Vroeger lag de ingang aan de achterkant van het stationsgebouw tegenover de uitgang van Wodan Timbur coaster.

De attractie is veel interactiever geworden en biedt ook enkele indoorscènes bij de start. Je komt er mysterieuze bewoners, magische grotten, spuwende vulkanen, machtige walvissen, gorgelende geisers en levendige robben tegen. Maar ook het geheimzinnige noorderlicht komt aan bod. Kortom een heel avontuur, waar je zeker en vast nat uit komt. Het schietelement met de waterpistolen is uiteraard gebleven. En overleef je de route, dan volgt er nog een adembenemende beloning.

Meer gaan we niet verklappen. Als je alle geheimen van Whale Adventure wil weten, zit er maar 1 ding op, namelijk de attractie doen en de geheimen van IJsland en van Whale Adventure – Northern Lights te ontdekken.

Bron EP-Fans